Rimelul perfect pentru volum: cum să îl alegi

Genele voluminoase sunt o dorință comună printre multe femei care își doresc să-și accentueze și să-și evidențieze frumusețea ochilor. Cu toate acestea, alegerea rimelului perfect pentru a obține volumul dorit poate fi o provocare, având în vedere varietatea mare de produse disponibile pe piață. În acest ghid, vei găsi trucuri și recomandări pentru alegerea rimelului perfect pentru volum, astfel încât să obții gene pline și expresive.

Cauțiunile în Alegerea Rimelului pentru Volum

Înainte de a începe căutarea rimelului perfect pentru volum, este important să ai în vedere câteva aspecte de luat în considerare:

 1. Tipul de Perie: Forma și dimensiunea periei pot influența modul în care rimelul se aplică pe gene și rezultatul final al volumului. Periile mai groase pot oferi un volum mai dramatic, în timp ce periile mai subțiri pot fi mai ușor de controlat pentru a obține o separare mai bună a genelor.
 2. Formula Rimelului: Unele formule de rimel sunt mai cremoase și se pot construi în straturi pentru a obține mai mult volum, în timp ce altele pot fi mai uscate și să ofere o acoperire mai subțire. Alege o formulă care se potrivește cel mai bine nevoilor tale și preferințelor de aplicare.
 3. Rezistența la Apă: Rimelurile rezistente la apă pot oferi o rezistență mai bună la umiditate și transpirație, dar pot fi mai dificil de îndepărtat. În schimb, rimelurile obișnuite pot fi mai ușor de îndepărtat, dar pot avea tendința de a se întinde sau de a se estompa mai repede.

Trucuri și Recomandări pentru Alegerea Rimelului Perfect pentru Volum

 1. Peria: Alege o perie cu peri dens dispuși și o formă care să se potrivească conturului ochilor tăi. O perie cu peri scurți și groși poate oferi un volum mai mare, în timp ce o perie cu peri lungi și subțiri poate oferi o separare mai bună a genelor.
 2. Formula: Optează pentru o formulă de rimel care este cremoasă și se poate construi în straturi pentru a obține volumul dorit. Ingrediente precum ceara de albine și polimerii pot ajuta la construirea volumului fără a încărca genele.
 3. Rezistența la Apă: Dacă ai tendința de a transpira sau de a fi expusă la umiditate, poți opta pentru un rimel rezistent la apă pentru a asigura că volumul rămâne intact pe tot parcursul zilei.
 4. Ingrediente Benefice: Caută rimeluri care conțin ingrediente precum vitaminele și proteinele pentru a îngriji și a fortifia genele pe termen lung.

Topul Celor Mai Bune Rimeluri pentru Volum

Iată câteva dintre cele mai apreciate și eficiente rimeluri pentru volum disponibile pe piață:

 1. Maybelline New York Volum’ Express The Colossal Mascara: Cu o perie mare și o formulă de volumizare, acest rimel oferă gene pline și dramatic voluminoase.
 2. L’Oréal Paris Voluminous Original Mascara: Cu o perie cu peri dens dispuși și o formulă cremoasă, acest rimel oferă volum instantaneu și o acoperire uniformă.
 3. Benefit Cosmetics Roller Lash Curling & Lifting Mascara: Cu o perie curbată și o formulă care se întinde, acest rimel oferă o ridicare dramatică și un volum plin.
 4. Covergirl Lash Blast Volume Mascara: Cu o perie cu peri scurți și groși, acest rimel oferă o acoperire maximă și un volum dramatic.
 5. Too Faced Better Than Sex Mascara: Cu o perie în formă de clepsidră și o formulă bogată, acest rimel oferă un volum extrem și gene dramatice.

Cum să Aplici Rimelul pentru Volum

Pentru a obține cele mai bune rezultate atunci când aplici rimelul pentru volum, urmează acești pași:

 1. Curăță și Usucă Genele: Asigură-te că genele sunt curate și uscate înainte de aplicarea rimelului pentru a preveni formarea cocoloașelor.
 2. Aplică Primul Strat de Rimel: Începe prin aplicarea unui strat subțire de rimel de la rădăcini până la vârfuri, mișcând peria în zig-zag pentru a acoperi fiecare fir de păr.
 3. Construiește în Straturi: Aplică mai multe straturi de rimel pentru a obține volumul dorit, asigurându-te că aștepți să se usuce între straturi.
 4. Finalizează și Defină: Utilizează o perie de gene curată pentru a separa și a defini genele, eliminând eventualele cocoloașe sau exces de produs.

Concluzie

Alegerea rimelului perfect pentru volum poate fi ușor de realizat atunci când știi ce să cauți și cum să aplici corect produsul. Cu o perie potrivită și o formulă de înaltă calitate, poți obține gene pline și voluminoase care să-ți accentueze frumusețea naturală și să-ți evidențieze ochii într-un mod subtil sau dramatic, în funcție de preferințele tale. Bucură-te de genele voluminoase pe care le meriți cu rimelul perfect pentru tine!

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *